schliessen

Filtern

 

Bibliotheken

Zbrodnie nazizmu w świadomości i edukacji historycznej w Polsce i Niemczech / pod red. Tomasza Kranza

PPN (Catalogue-ID): 251854825
Personen: Kranz, Tomasz
Format: Book Book
Language: Polish
Published: Lublin, Państwowe Muzeum na Majdanku, 1998
Basisklassifikation: 15.43
15.72
15.04
Subjects:

Nationalsozialistisches Verbrechen

Geschichtsbewusstsein

Geschichtsunterricht

World War, 1939-1945 - Atrocities

World War, 1939-1945 - Germany

World War, 1939-1945 - Historiography

World War, 1939-1945 - Study and teaching - Germany

World War, 1939-1945 - Museums

World War, 1939-1945 / Atrocities

World War, 1939-1945 / Germany

World War, 1939-1945 / Historiography

World War, 1939-1945 / Study and teaching / Poland

World War, 1939-1945 / Study and teaching / Germany

World War, 1939-1945 / Museums

Notes: Some articles translated from German
Includes bibliographical references
Physical Description: 166 p, 23 cm
ISBN: 83-907532-3-5

Similar Items

Vorhandene Hefte/Bände

more (+)

Informationen zur Verfügbarkeit werden geladen

Staff View
LEADER 03244cam a2200865 4500
001 251854825
003 DE-627
005 20130926153257.0
007 tu
008 981127s1998 xx ||||| 00| ||pol c
020 |a 8390753235  |9 83-907532-3-5 
035 |a (DE-627)251854825 
035 |a (DE-599)GBV251854825 
035 |a (OCoLC)231789102 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a pol 
044 |c XA-PL 
050 0 |a D804.G4 
084 |a 15.43  |2 bkl 
084 |a 15.72  |2 bkl 
084 |a 15.04  |2 bkl 
245 1 0 |a Zbrodnie nazizmu w świadomości i edukacji historycznej w Polsce i Niemczech  |c pod red. Tomasza Kranza 
264 1 |a Lublin  |b Państwowe Muzeum na Majdanku  |c 1998 
300 |a 166 p  |c 23 cm 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Some articles translated from German 
500 |a Includes bibliographical references 
650 4 |a Nationalsozialistisches Verbrechen 
650 4 |a Geschichtsbewusstsein 
650 4 |a Geschichtsunterricht 
650 4 |a World War, 1939-1945 - Atrocities 
650 4 |a World War, 1939-1945 - Germany 
650 4 |a World War, 1939-1945 - Historiography 
650 4 |a World War, 1939-1945 - Study and teaching - Germany 
650 4 |a World War, 1939-1945 - Museums 
653 0 |a World War, 1939-1945  |a Atrocities 
653 0 |a World War, 1939-1945  |a Germany 
653 0 |a World War, 1939-1945  |a Historiography 
653 0 |a World War, 1939-1945  |a Study and teaching  |a Poland 
653 0 |a World War, 1939-1945  |a Study and teaching  |a Germany 
653 0 |a World War, 1939-1945  |a Museums 
700 1 |a Kranz, Tomasz  |d 1960-  |0 (DE-588)115384154  |0 (DE-627)528669796  |0 (DE-576)177153431 
912 |a GBV_ILN_11 
912 |a SYSFLAG_1 
912 |a GBV_KXP 
912 |a GBV_ILN_22 
912 |a GBV_ILN_22_i25008 
912 |a GBV_ILN_203 
912 |a GBV_ILN_203_m36609 
912 |a GBV_ILN_216 
912 |a GBV_ILN_606 
912 |a GBV_ILN_657 
936 b k |a 15.43  |j Deutsche Geschichte des 19. Jahrhunderts bis zur Gegenwart  |0 (DE-627)181569701 
936 b k |a 15.72  |j Polen  |x Geschichte  |0 (DE-627)181570343 
936 b k |a 15.04  |j Ausbildung  |j Beruf  |j Organisationen  |x Geschichte  |0 (DE-627)106404717 
951 |a BO 
980 |2 11  |1 01  |b 507232666  |f 2  |d 3 A 90836  |e u  |x 0001  |y k  |z 13-08-01 
980 |2 22  |1 01  |b 315299231  |f H250  |d III Im 19  |e i  |x 0018  |y zi25008  |z 30-12-98 
980 |2 203  |1 01  |b 885129393  |f H366  |d K II 98, pol  |e i  |x 3522  |y rm36609  |z 27-07-08 
980 |2 216  |1 01  |b 884922812  |d WH - C 12569  |e u  |x 3708  |y nwh  |z 14-02-03 
980 |2 606  |1 01  |b 878009760  |x 4606  |y nt  |z 17-09-04 
980 |2 657  |1 01  |b 1312411732  |d 05 HIS 02 128  |e g  |x 4657  |y n  |z 31-10-11 
982 |2 203  |1 01  |8 00  |a Geschichtsdidaktik 
982 |2 203  |1 01  |8 01  |a Gedenkstättenpädagogik 
982 |2 203  |1 01  |8 02  |a Polen (NS-Geschichtsschreibung) 
982 |2 203  |1 01  |8 03  |a Vergangenheitsbewältigung (polnisch-deutsche) 
982 |2 203  |1 01  |8 04  |a Juristische Aufarbeitung 
983 |2 203  |1 01  |8 00  |a K II 
984 |2 657  |1 01  |a 19963538 
985 |2 22  |1 01  |a 571/98 
985 |2 203  |1 01  |a 1998/8165 
985 |2 216  |1 01  |a wh 2001/371 
985 |2 657  |1 01  |a 1998 A 1109