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Functional food: safety aspects : symposium / Deutsche Forschungsgemeinschaft. Ed. by the Senate Commission on Food Safety, SKLM. Gerhard Eisenbrand (Chairman)

Hauptschlussfolgerungen und Empfehlungen -- Kriterien zur Beurteilung Funktioneller Lebensmittel -- Main Conclusions and Recommendations -- Criteria for the Evaluation of Functional Foods -- Contributions -- Posters

PPN (Catalogue-ID): 566581345
Personen: Eisenbrand, Gerhard
Cooperations/Conferences: Deutsche Forschungsgemeinschaft Senatskommission zur Beurteilung der Gesundheitlichen Unbedenklichkeit von Lebensmitteln
Format: eBook eBook
Enthält: Hauptschlussfolgerungen und EmpfehlungenKriterien zur Beurteilung Funktioneller Lebensmittel
Main Conclusions and Recommendations
Criteria for the Evaluation of Functional Foods
Contributions
Posters.
Language: English
Beitr. teilw. dt., teilw. engl.
Published: Weinheim, Wiley-VCH, 2004
Basisklassifikation: 49.25
58.34
44.21
58.30
Subjects:

Food (Congresses)

Nutrition (Congresses)

Consumer Product Safety (Congresses)

Functional Food / Produktsicherheit / Bewertung

Lebensmittelinhaltsstoff / Nahrungsergänzungsmittel / Nährstoff / Sicherheitskontrolle

Formangabe: Konferenzschrift (2002 , Karlsruhe)
Notes: Includes bibliographical references
The Senate Commission on Food Safety (SKLM) of the Deutsche Forschungsgemeinschaft organized a symposium on functional foods held May 5-7, 2002
Electronic reproduction, Somerset, New Jersey : Wiley InterScience, 2004
Physical Description: XIV, 384 S, Ill., graph. Darst.
ISBN: 978-3-527-60613-9
3-527-27765-X
978-3-527-27765-0
Sekundärausgabe Online-Ausg., 2011

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