schliessen

Filtern

 

Bibliotheken

1.

E drejta penale : (Pjesa e posaçme)
by Elezi, Ismet

Publisher: Tirane͏̈, Shte͏̈pia botuese "Luarasi"; Libraries: UHH

1995
2.

Procedura penale e R.P.SH. : (pjesa e posacme) 1
by Gjika, Grigor

Publisher: Tirane͏̈, Universiteti Tirane͏̈s; Libraries: UHH

1974
4.

E drejta proceduriale civile Shqiptare Pjesa 1, dispenca 1 1,1.
by Lama, Vahid

Publisher: Tirane͏̈, Universiteti i Tirane͏̈s; Libraries: UHH

1974
5.

Procedura penale e R.P.SH. : (pjesa e posacme) 2
by Gjika, Grigor

Publisher: Tirane͏̈, Universiteti Tirane͏̈s; Libraries: UHH

1974
7.

E drejta proceduriale civile Shqiptare Pjesa 1, dispenca 2 1,2.
by Lama, Vahid

Publisher: Tirane͏̈, Universiteti i Tirane͏̈s; Libraries: UHH

1974
11.

E drejta kooperativiste e R.P.S.SH. : dispenca I
by Haxhi, Paskal

Publisher: Tirane͏̈, Universiteti i Tirane͏̈s; Libraries: UHH

1978
15.

Dekreti "Mbi mbrojtjen e bujqe͏̈sise͏̈" dhe komenti i tij

Publisher: Tirane͏̈, Botim i Ministrise͏̈ Bujqe͏̈sise͏̈; Libraries: UHH

1959
18.

Gjurme te historise kombetare ne fototeken e Shkodres

Publisher: Tirane͏̈, "8 Ne͏̈ntori"; Libraries: MUS

1982
20.

Punime leshi ne vegje

Publisher: Tirane͏̈, Shte͏̈pia Botuese "8 Ne͏̈ntori"; Libraries: MUS

1977

Recommended databases

Find more Articles matching your search terms in these recommended databases.

Filter books 127 Hits

Remove Filters